Herhaalmedicatie

Indien u een herhaalrecept nodig hebt of chronische medicatie gebruikt kunt u dat aanvragen via email: praktijkropborst@ziggo.nl, of telefonisch op 0172 – 477935 (op weekdagen tussen 08:00 en 10:00).  U kunt uw recept ook online zelf aanvragen via MijnGezondheid.net, zie hieronder.

Online herhaalmedicatie aanvragen

De praktijk Rop Borst is aangesloten bij MijnGezondheid.net, een internetportaal voor patiënten.  Op dit gezamenlijke internetportaal van de praktijk en de apotheek krijgt u via een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier.

Hier kunt u niet alleen herhaalmedicatie aanvragen, maar ook bijvoorbeeld een afspraak maken met de huisarts of uw labuitslagen bekijken. U kunt dat via de rode knoppen doen.

NB: Indien het voor u niet mogelijk is om online herhaalrecepten aan te vragen dan bent u mogelijk nog niet aangemeld door uw apotheek bij MijnGezondheid.net. Als u aangesloten bent bij de BENU Apotheek Kerk en Zanen dan kunt u een mailtje sturen naar kerkenzanen@benuapotheek.nl om te verzoeken u toegang te geven tot online herhaalrecepten.

Bezorgen

Aangevraagde recepten kunnen de volgende dag bij de apotheek worden afgehaald. Op verzoek kunt u ze ook laten bezorgen. Voor chronische medicatie kunt u ook gebruik maken van de herhaalservice van de apotheek. Meld dit dan in de apotheek.

Wist u dat u uw medische zaken hieronder ook zelf online kan afhandelen?

Huisartspraktijk Rop Borst

Zuiderkeerkring 448
2408 RA Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172 – 477935
(Spoed: toets 1)

Fax: 0172 – 479178

email: praktijkropborst@ziggo.nl