Nieuwe website!

Trots heten wij u welkom op onze nieuwe website. Niet alleen is de website moderner en mooier geworden, ook hebben wij onze best gedaan om de navigatie zo makkelijk mogelijk te maken.

Daarnaast is het vanzelfsprekend geworden dat er meer online zelfservice mogelijk is. U kunt nu 24 uur bij ons terecht om een afspraak te plannen wanneer het u uitkomt, een herhaalrecept aan te vragen of een onderzoeks uitslag in te zien zonder daarvoor eerst te moeten bellen.

Veiligheid voorop

Voor online veiligheid is gekozen voor een goed beveiligde inlog via DigiD. U kunt inloggen met de DigiD sms-verificatie of de DigiD app. Heeft u geen DigiD met sms of DigiD-app? Ga dan naar www.digid.nl om het aan te vragen.

Voordat u op uw een eigen patientenportaal kunt inloiggen moeten wij u eenmalig op MijnGezondheid.net activeren. Als u dit aanvraagformulier invult doen wij dat graag voor u. U kunt ook in de praktijk een aanvraagformulier invullen.

Alles zelf regelen

Als u DigiD heeft en door ons bent aangemeld op MijnGezondheid.net kunt beginnen!

Met MijnGezondheid.net is de huisartsenpraktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken online regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.
U kunt online afspraken maken, vragen stellen, herhaalrecepten bestellen en labuitslagen inzien.

Daarnaast is het mogelijk een samenvatting in te zien van uw persoonlijke medische dossier, inclusief uw medicijngebruik. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid. En gaat u op reis? Neem dan een uitdraai mee van uw medicatiepaspoort.

MijnGezondheid.net is makkelijk en betrouwbaar!
Wilt u meer informatie vraag dan naar de mogelijkheden bij uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente en ontdek zelf het gemak van MijnGezondheid.net.