Praktijk weer open

Zoals bij velen inmiddels bekend, is Hella, mijn partner en doktersassistente, onlangs overleden.
Hella bleek darmkanker in een vergevorderd stadium te hebben. De ziekte had zo snel toegeslagen dat behandeling niet meer zinvol was.

Samen met het hele gezin en onze naasten hebben we op passende en waardige wijze afscheid van haar kunnen nemen. Er zijn via kaartjes en het condoleanceregister (online condoleanceregister) ontzettend veel mooie en lieve berichten ontvangen.

Innige dank daarvoor!

We ervaren het als grote waardering voor wat Hella al die jaren betekend heeft voor heel veel mensen, en dat steunt ons om verder te kunnen met ons leven.

Voor de huisartspraktijk betekent het wel dat er dingen zullen veranderen.
De komende weken zullen Wieneke, Yvonne en Eveline als doktersassistente aanwezig zijn.

Vanaf 1 maart zal Carla voor 4 dagen per de week de ‘vaste’ assistente zijn.
Als huisartsen zul je Karin, Sabine, Ilse of Sonja ontmoeten.
Ikzelf zal op de praktijk voorlopig niet actief als huisarts werkzaam zijn, maar ben wel voor ‘raad en daad‘ op de achtergrond aanwezig.

Maandag 25 januari start de praktijk weer als vanouds aan de Zuiderkeerkring 448. Alle spreekuren, ook die van de praktijkondersteuners, zullen dus hier weer plaatsvinden.

Omdat wij allemaal erg geraakt zijn door Hella’s overlijden, én onze draai zullen moeten vinden in de nieuwe situatie, vraag ik je ons niet aan te spreken over Hella’s heengaan. Dank voor je medewerking hieraan!

We zullen ons best doen ons werk zo goed mogelijk uit te voeren, met vriendelijkheid, geduld en een lach, kortom, zoals het altijd was.

Rop Borst